04.06.2018
 

Hoe werkt het

U heeft een probleem en zoekt hulp. U heeft mijn naam van iemand gehoord, of mij op internet gevonden, maar u kent mij niet en ik ken u ook niet. In zo'n geval is het van belang om eerst eens kennis met elkaar te maken om te zien of wij wel bijelkaar passen en of u er vertrouwen in heeft dat ik de juiste man ben om u te helpen.

Dat geldt echter ook voor mij. Ook ik moet een klik hebben met u, want wij gaan samen proberen een geschil te beslechten in uw voordeel.

Tijdens ons telefonisch contact spreek ik met u een datum en tijdstip af voor dit kennismakingsgesprek. Ik zal u dan vragen om alle op de zaak betrekking hebbende stukken mee te brengen zodat ik mij snel een beeld van de zaak kan vormen. Dit kennismakingsgespek met koffie of thee is gratis, omdat ik eerst moet kunnen beoordelen of ik u met uw zaak wel kan helpen. Ook voor mij geldt dat ik veel weet, maar niet alles. Echter in dat laatste geval zal ik u wel kunnen doorverwijzen naar een collega die u wel kan helpen.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden om uw 'zaak' aan te pakken, hoe dat zou kunnen, hoe lang het kan duren, de kans op succes en de kosten die ermee gemoeid zijn.

Na afloop van het gesprek kunt u ervoor kiezen mij de opdracht te gunnen en dan zal ik u een schriftelijke opdrachtbevestiging sturen met daarin de gemaakte afspraken nog eens op een rij, maar u kunt er ook voor kiezen er nog eens over na te denken of om ook nog eens bij een collega te informeren hoe hij of zij uw zaak zou willen aanpakken.

 
 
 
 
 
Patelski Advocaat